Maker Kulübü

Maker kulübünde öğrencilerimizi dünya standardı ürün ve yöntemlerle çalıştırıyoruz.

Neler yapıyoruz?

1. Maker Kulübü 3 temel konu üzerine çalışıyor: 3 Boyutlu Tasarım, Robotik ve Drone.
  2. Maker Kulübü derslerini bu kulüp için özel olarak yapılmış olan MakerLab‘de yapıyor. Kulüp öğrencileri bu odadaki imkanlardan kulüp saati dışında, teneffüslerde ve okul çıkışlarında da faydalanabiliyor.

Kullandığımız temel araç ve gereçler

1. 3 Boyutlu Yazıcılar

Maker kulübüne katılmak için herhangi bir ekipmana ihtiyaç var mı?

Maker kulübüne katılmak için herhangi bir ekipmana ihtiyaç yok. Tüm ekipmanlar okuldaki MakerLab‘de mevcut.

Ancak, kendi bilgisayarının olması evde yapılacak çalışmalarda kesinti olmaması açısından büyük avantaj yaratır.

Maker kulübüne katılmak için maker tecrübesi gerekiyor mu?

Bu kulübe çok fazla talep oluyor. Öğrencilerin bu kulübe katılabilmesi için aşağıdaki konularda bilgisayar öğretmenlerini ikna etmeleri gerekiyor:

1. 3 Boyutlu Tasarım, Drone ve Robotik konularına merak
  2. Devamlılık